top of page

Pitsveldhoeve

Meditatiecentrum - Ontmoetingsruimte 

De pitsveldhoeve is de plek waar het verhaal van lichtcirkels begint. Het is de plaats waar ik mijn droom kan realiseren. En waar je van harte welkom bent.

lichtcirkels_V2453.jpg

De ruimtes

De Reikikamer


Het is de kamer voor een Reiki-behandeling of een lichaamsmassage.  In deze plaats bevindt zich een massagetafel en gemakkelijke zittende zetel voor een goed gesprek. 

De Ademkamer

 

Hier staat een bed waarop de ademsessie doorgaat or waar je een klankbad/klankmassage ervaart.  De kamer is herkenbaar aan de klankschalen die gebruikt worden na de ademsessie. 

Het Salon

Neem plaats in de gemakkelijk-zittende zetels en op de bankjes of taboeretjes. Of nestel je in de vele kussen.  Het Salon is een echte ontmoetingsruimte waar iedereen van harte welkom is voor een goed gesprek.  Bel ons voor een afspraak of gebruik de handige chatbutton rechts onder. 

De Living 

Dit is onze lege ruimte.  En dat is ook met opzet.  We passen de ruimte aan voor workshops.  Het is ook de plek waar de maandelijkse vollemaan meditatie doorgaat. 

Historiek

In april 1967, ons tweede kindje op komst, kopen mijn man en ik, een zowat honderd jaar oude hoeve.

 

Daar is veel werk aan, maar wanneer je jong bent, kan je bergen verzetten. De vader van mijn echtgenoot was een kleine ondernemer van bouwwerken, specialiteit verbouwingen, en dank zij hem werd de hoeve een aangename woonst.

 

Op 21 maart 1969 werd ons derde kindje geboren en op dezelfde dag werden de fundamenten gestort voor de uitbreiding van de hoeve. Mijn schoonvader gaat opnieuw aan de slag en met de hulp van een knaap en mijn echtgenoot verrijst langzaam de nieuwbouw; ik help af en toe een stapel stenen klaarzetten tegen ‘s anderendaags …

 

In 1970 verhuizen wij naar de nieuwbouw; de hoeve wordt opnieuw onder handen genomen en mijn schoonouders trekken er in. Na hun overlijden wonen achtereenvolgens drie van onze vier kinderen met hun gezin in de hoeve.
 

In 2000 wordt de hoeve grondig gerenoveerd en twintig jaar lang woont er een natuurkapster.

 

En dan komt opeens de hoeve vrij en kan ik een oude droom waarmaken. Het is de start van Lichtcirkels. 

Pitsveldhoeve_Schoon hofstedeken.jpg

De activiteiten

In de lijst hiernaast vind je een overzicht van de activiteiten die plaatsvinden in de Pitsveldhoeve.   Hiertoe horen ook evenementen en workshops die anderen bij ons organiseren. 

Ons eigen aanbod is grotendeels individueel of op basis van boekingen.   Bekijk ons aanbod op de pagina boekingen of klik hier

OPMERKING Door de Covid situatie is deze lijst nog een beetje leeg.  Maar hou de pagina in het oog. 

We vullen de lijst aan met activiteiten die in ontmoetingscentrum Pitsveldhoeve georganiseerd worden. 

April 

Mei 

Juni

AW_016_edited
AW_056
lichtcirkels_V2456
AW_014_edited
AW_046
lichtcirkels_V2457
Lichtcirkels_sfeerimage
AW_058
AW_012
Activiteiten

Wil je een activiteit organiseren ? 

Ben je zelf coach of heb je een interessant aanbod, en zoek je een geschikte ruimte.  Neem dan zeker contact op. 

Lichtcirkels zoekt gelijkgestemden om het aanbod op de Pitsveldhoeve uit te breiden. 

Bel op nummer 0477 78 55 95 of laat een berichtje in de chatbox rechts onder. 

organiseren
bottom of page