top of page
Zoeken

Gezondheid - Welbevinden - Balans

Bijgewerkt op: 5 jul. 2021

Wat is Frequentie Therapie?


Aanvankelijk is de frequentietherapie ontstaan in de 20-er en 30-er jaren van de vorige eeuw. In die tijd ontdekte Dr. Rife, een microbioloog en arts uit de USA, bij toeval dat specifieke frequenties (radio-elektromagneet) ook specifieke bacteriën konden opruimen of doden.

Zo ontdekte hij bijvoorbeeld dat 880Hz veel streptoccocen stammen kon uitschakelen zowel bij laboratoriumsettings als bij levende personen werkte. Tevens werd hem duidelijk dat er heel specifieke frequenties bestonden om weefselstructuren op te bouwen of aan te laten sterken. Dat was het begin van iets wonderlijkbaarlijks.

Andere grote namen in het onderzoek naar resonantietherapie en aanverwante therapieën zijn George Lakhovsky, Wilhelm Reich en Nikola Tesla uitvinder van de wisselstroom en de radio, Hulda Clark, Antoine Prioré. Steeds meer moderne wetenschappers en gezondheidspraktijken hebben deze behandelmethodes opgepikt en verder gezet. Vaak werken ze onder de benaming “Rife”.

Wat is de Healy?


De Healy is het nieuwste van het nieuwste op gezondheidsgebied.

De Healy is een gecertificeerd draagbaar medisch product van slechts 5 x 5 cm groot, jarenlang getest door de reguliere geneeskunde, voor een aantal specifieke klachten zoals:

– Voor pijnbehandeling (Fibromyalgie, Migraine, Skeletpijnen, Chronische Pijnklachten)

– Bij psychische klachten (Depressie, Angst en daarmee verbonden slaapstoornissen)

Alle andere toepassingen van de Healy worden nog niet erkend door de reguliere geneeskunde omdat de werking hiervan niet wetenschappelijk is aangetoond. Wel zijn er vele ervaringen te vinden van mensen die de Healy gebruiken op Facebook “Healy ervaringen”.

Het draagbare apparaat “Healy” en haar programma’s zijn ontworpen om het lichaam en de organen te harmoniseren, het mentale en het emotionele te harmoniseren en als bescherming en optimalisatie van uw cellen. Healy geeft je Persoonlijk Inzicht en Bewustzijn in het leren van de lessen van de chakra’s, het in evenwicht brengen van het meridiaan systeem, het verminderen van ongemak en het helpen en ondersteunen om de geest, het lichaam en de ziel te reinigen en te zuiveren. Healy helpt jouw zelfherstellende vermogens te activeren.

Zo is het bv mogelijk om een tekort of juist teveel aan bepaalde hormonen te normaliseren, zoals is bijvoorbeeld gebleken met het cortisol hormoon, dat – zoals uit recentelijk Nederlands onderzoek is gebleken – in veel gevallen depressies kan veroorzaken.

Frequenties Therapie biedt een hele mooie ondersteuning bij verslavingen, waardoor je sneller en gemakkelijker je verslavingen kan overwinnen.

Helpt ook bij de behandeling voor de ziektes die te maken kunnen hebben met pathogene micro-organismen zijn o.a. de ziekte van Lyme, fibromyalgie, auto-immuunziektes waaronder hashimoto of lupus, aids, diabetes, griep, longontsteking, tuberculose, toxoplasmose en uiteenlopende chronische aandoeningen als spastische darm of vermoeidheid, reumatische artritis, hoofdpijnen en vele andere.

Ben je nieuwsgierig naar ervaringen van Healy gebruik? Facebook groepen: Healy ervaringen NL/BE – Invite Quantum Unleased Unity


Van gezonde naar dode cel

Elke cel is omgeven door een celmembraan die een bepaalde spanning heeft nl -70mV. Wanneer die spanning afneemt of verstoord is, ontstaan er allerlei klachten, een disbalans in je lichaam. Wanneer de spanning als dusdanig afneemt kunnen er ook tumorcellen ontstaan.

Door die bepaalde juiste polariteit van een cel gaan die openingen open en dicht. Deze polariteit bepaalt de gezondheid van de cellen. Bij de juiste spanning van -70mV kan de juiste informatie worden doorgegeven alsook kunnen de nutriënten vlotter opgenomen worden. De frequentie therapie van de Healy regelt dat deze spanning optimaal is voor het transport in de cellen. Zo wordt een gezonde balans ondersteund. Het doel is om de celspanning terug te brengen naar een gezond niveau.

Dit gebeurt door de juiste frequentie te sturen naar het lichaam, een klein spanningsveld met elektrische stroom die door middel van de snoertjes doorgegeven worden aan de polsbandjes, plakkers of oorclips en die verbinding maken met de Healy en zo de frequenties het lichaam in sturen

Onderstaand schema toont aan de verschillende stadia aan in welke staat de cellen zich kunnen bevinden. Helaas kunnen we niet zien hoe het er van binnen voor staat in ons lichaam.Hoe komt ons lichaam uit balans?

De cel is het kleinste component in je lichaam.. Elk lichaam bestaat uit organen, die organen bestaan uit cellen. Ieder van ons bezit ongeveer 70 biljoen cellen. Elke cel heeft, net zoals het complete menselijk lichaam, een eigen metabolisme: water, voedingsstoffen en zuurstof moeten naar binnen en naar buiten worden getransporteerd. Bij cellen wordt dit transport verzorgd door de openingen in hun celwand, de zogenaamde celmembranen. Deze ‘kleppen’ in het celmembraan openen en sluiten naar behoefte. Dit mechanisme wordt bestuurd door een spanningspotentiaal, dat wil zeggen het spanningsverschil tussen de cel-binnenzijde en de celtussenruimte. De juiste of onjuiste potentiaalhoeveelheid (de eigen cel frequentie) is vervolgens verantwoordelijk voor een gezond of een ongezond celmetabolisme. Van de frequentietherapie wordt aangenomen dat deze het spanningspotentiaal regelt. Dit is een onderliggende theorie om te verklaren waarom frequentietherapie een procedure is, die kan worden gebruikt om de energetische balans op verschillende manieren te ondersteunen. Frequenties kunnen veranderen door allerlei factoren van buitenaf. Wij staan bloot aan allerlei elektrische straling: Elektra, Televisie, Telefoon, Wifi, PC, Emotionele blokkades zoals verdriet, angst, onzekerheid, frustratie, boosheid. Deze invloeden zorgen allemaal voor een disbalans op cel niveau.


Hoe werkt de Healy?

· De Healy draag je mee op je lichaam

Je klipt hem vast op je kledij of je draagt hem om een halsketting of touwtje.

· De Healy plakkers

Wordt vooral gebruikt bij lokale pijnen. De electrodes worden met een kliksysteem op de Healy plakkers bevestigd.

· De Healy polsbandjes

Bij de meeste programma’s worden de polsbandjes verbonden met de elektrodes gebruikt. Als je de draden in je mouwen geleid heb je er geen hinder van tijdens je werkzaamheden.

· De Healy oorclips

Deze worden gebruikt voor de programma’s waarbij de frequenties door het centraal zenuwstelsels gestuurd worden. bv bij chronische pijn, migraine, chronische rugpijn ….


Wanneer de microstroompjes niet gebruikt mag worden:

 • Bij een Pacemaker.

 • Bij Bloedingen, wanneer er kans op bloedingen of embolie bestaat.

 • Op de plaatsen waar voorwerpen van metaal in het lichaam aanwezig zijn.

 • Niet toepassen op gebieden van de huid die met radiotherapie is behandeld, waarvan de gevoeligheid gestoord is.

 • Bij koorts

 • Bij zwangere vrouwen.

 • Bij Epilepsie

Deze mensen kunnen zich wel behandelen via resonantie therapie en de Coil (hierbij kunnen de frequenties dieper in het lichaam doordringen) .

De elektrodes mogen nooit direct op de ogen, de mond of aan de voorzijde van de hals worden geplaatst en ook niet op de borst, het bovenste deel van de rug en de hartstreek. Heb je te maken met een contra-indicatie? Neem dan altijd contact op met je arts voor je de Healy gaat gebruiken.

Je kan met deze behandeling niets verkeerd doen, het lichaam neemt enkel die frequenties op, dat het nodig heeft. Na het opnemen van een analyse kan je nog doelgerichter werken en de geanalyseerde programma’s draaien dat het lichaam aangaf. Belangrijke info om rekening mee te houden

Heb je amalgaanvullingen in jouw tanden, dan zullen jouw cellen zware metalen bevatten, deze komen vrij bij een frequentie behandeling. Deze vrijgekomen metalen dienen afgevoerd te worden en daarom is veel water drinken een must alsook het innemen van Zeoliet waarmee de zware metalen zich verbinden en zo het lichaam verlaten. Ook kan je gezondheid hierdoor tijdelijk verminderen, dit is tijdelijk.

Houd je medicijnen gebruik in het oog tijdens de behandeling. Vooral als je anti-diabetica, bloedverdunners, (schildklier)hormonen, bloeddrukverlagende medicijnen of bètablokkers gebruikt. Laat in dit geval je arts maandelijks de doseringen controleren.

Healy is geschikt voor volwassenen en mag door minderjarigen alleen gebruikt worden onder verantwoordelijkheid van de ouders, wettelijke vertegenwoordiger of behandeld arts.

Dit is ook uitermate geschikt voor mensen die hun gezondheid optimaal willen houden en dus preventief willen te werk gaan.

De verschillende programmagroepen

Healy Gold Editie

Maakt gebruik van 144.000 Gold-frequenties, die ontwikkeld zijn door de Portugese onderzoeker Nuno Nina*. Deze programma’s zijn waardevolle allrounders, die ondersteuning en preventie, herstel van negatieve invloeden, een optimale energiebalans, emotionele balans, welzijn en ontspanning bieden.

 • Gouden cyclus (Puur – Zorg – Balans – Zijn – Energie – Ontspannen – Loslaten)

 • Deep cyclus (1ste toediening – 2de toediening – 3de toediening – Levensadem – ontgifting -vertering – naar de bron bloedsomloop – vernieuwing – Nieren vrouw – nieren man – innerlijke rust)

 • Bio-energetische boost

 • Coherence

Nuno Nina is een Portugese therapeut die zeven privéklinieken leidt. Hij is een specialist voor integratieve geneeskunde en celbiologie. Dankzij zijn ervaringen met duizenden patiënten kon hij de theorieën en resultaten van zijn onderzoek in de vorm van een verzameling van 144.000 zogenaamde “Gold Frequenties“ bij het project inbrengen. Toen hij jaren geleden voor de eerste keer in contact kwam met TimeWaver-technologie, stelde hij onmiddellijk voor om deze technologie te combineren met de mogelijkheden van frequentietherapie om iets te creëren dat groter is dan de som van de delen

Healy Holistic Health Editie

Healy Holistic Health bestaat uit een Healy, de Nuno Nina Goudcyclus en 8 andere programmagroepen.

 • Pijn/Psyche Chronische pijn – Chronische rugpijn – Tand-Kaak lokaal – Gewrichten lokaal – Migraine – Slapeloosheid – Depressie Angsten (Ongerustheid)

 • Bio-energetische balans 1 Immumsysteem – Verkoudheid – Allergie – Ogen – Hormonen – Ingewanden – Zenuwen – Beweeglijkheid – Bloedsomloop – Potentie – Menopauze – Menstruatie lokaal

 • Bio-energenergetische balans 2 Gastro-intestinaal – Infecties – Amandelen – Leverfunctie – Intolerantie – Gifstoffen – Hoofd – Prostaat – Longfunctie – Schildklier – Gewrichten en Botten – Ischias lokaal

 • Mentale balans Innerlijke kracht systeem – Emotioneel Welzijn – Goed Voelen systeem – Voldoening systeem – Voldoening acuut – Innerlijke Eenheid – Mentaal in Balans – Mentale Balans acuut

 • Meridianen 1 Allergie – Bindweefsel – Blaas – Dikke Darm – Dunne Darm – Vetdegeneratie – Galblaas – Huid – Hart – Gewrichten

 • Meridianen 2 Hormonen Balans – Circulatie – Lever – Longen – Lymfesysteem – Maag – Milt/Alvleesklier – Zenuwen – Nieren – Organen

 • Slaap Activering – Positieve Gedachten – Zenuwen Balans – Vermoeidheid – Uitputtings Systeem – Uitputting acuut – Extreme stress – slaap systeem – bedrust – slaap in balans – fijnstroom (bloedsomloop)

 • Schoonheid/huid Inner Beauty – Haren – Huid – Veroudering –Nagels – Huid Elasticiteit – Wondgenezing Systeem – Acne Systeem – Wondgenezing Lokaal – Littekens Lokaal – Littekens Systeem

Healy Holistic Health Plus Editie

Deze uitvoering heeft alles: de Healy Gold Edition, de Healy Holistic Health Edition en nog 6 andere programmagroepen: Aminozuren, Schussler Zouten, T-Ching, Materia Medica (=homeopatie), Bach Fower Therapie, Australian Buch Therapie zodat je meer dan 120 van de actueel beschikbare Healy-programma’s tot je beschikbaarheid hebt.

 • Opleiding Leren System – Leren Acuut – Geheugen – Concentratie Systeem – Concentratie acuut em– stress systeem – stress acuut

 • Beschermingsprogramma’s Algemene bescherming – Electronenbescherming – cel – mentaal – slapen – Geopathie – Subtiel -Planeten

 • Fitness Gewicht – Spieren – Circulatie – Prestatie – Kracht – Uithoudingsvermogen – herstel – Diepe Ontspanning

 • Beroep Activering – Positieve Gedachten – Balacering – Vermoeidheid – Uitputting systeem – Uitputting acuut – Extrme stress

 • Schoonheid Innerlijke schoonheid – Haar – huid – Veroudering – Nagels – Elasticiteit Huid

 • Chakra’s Kruin chakra – Derde oog chakra – Keel chakra – Zonnevlecht chakra Sacraal – Wortel chakra Chakra

Healy Resonance Editie

De Healy Resonance Editie bevat alle bovenstaande programma’s + nog een aantal andere zoals:

Stimulatie – Bach flowers – Australian Bush flowers – Bioenergetische Revitalisatie – I Ching – Creatieve homeopatie/Psyche – Schüssler zouten – Elexirs van Alaskaans Edelsteen – Supplementen mixen – Vitale stoffen –

De Resonance is het enige draagbare apparaat op de markt, dat op afstand analyses kan maken van personen, dieren, planten, gebouwen, organisaties … en ook een frequenties behandeling op afstand kan uitvoeren.

Hiermee kunnen zowel professionelen als individuele gebruikers analyses maken voor zichzelf, familie en of vrienden.

Een nuttige functie is ook de Aura-analyse. Hiermee kan je de huidige energetische toestand in het energieveld van een persoon analyseren. Na de analyse van de emotionele achtergrond kan je via een behandeling de energetische blokkades vervolgens weer balanceren.

Vele patiënten en therapeuten hebben aangegeven dat deze functie zeer nuttig kan zijn.

Creëer je eigen gezondheid terug

Je levenskwaliteit is je hoogste goed. Hoe zalig kan het zijn om je actief, sterk en gezond te voelen, boordevol energie de ganse dag door.

Een gezonde geest in een gezond lichaam, zo gemakkelijk kan je met deze magische kwantum sensor in de Healy je gezondheid positief stimuleren.

De Healy biedt jou toepassingen om je fit te blijven voelen, om pijn te verminderen en om je op bio-energetisch niveau te regenereren: herstel op celniveau. Een zieke cel die vernieuwt, geeft oude informatie door aan de nieuwe cel. De zieke cel blijft steeds ziek als je het niet op diep niveau aanpakt met de microstroompjes. Healy helpt jou bij het verbeteren van je vitaliteit, zodat de energiestroom wordt verbeterd en je energievoorraad wordt gestimuleerd.

Healy ondersteunt je bij stressvolle situaties overdag en neutraliseert de aanslag op je cellen.

’s Avonds, na een drukke dag waarin je bloot hebt gestaan aan allerlei uitdagingen en spanningen, helpt de Healy je bij het herstellen en om de rust terug te vinden met diverse programma’s waaronder Zorg, Balans, Ontspanning en Puur (uit het Gold program). En een uurtje voor het slapen gaan kan je nog een van de 4 slaapprogramma’s draaien. Gevoelige mensen hebben ook heel veel baat bij de beschermingsprogramma’s. En niet te vergeten onze Io-energetische support die we kregen om ons immuunsysteem in deze vreemde tijden optimaal te houden.

Een analyse laten doen en vrijblijvend een apparaat testen?

Ben je nieuwsgierig wat Frequentie Therapie, het medicijn van de toekomst voor jou te bieden heeft?

Voel je welkom om bij mij thuis een vrijblijvende analyse en behandeling te ervaren. Dit is ook mogelijk online. Hoe wordt het nog beter?

Of wil je liever één week thuis een Healy uit proberen?

Langere periode eentje huren? Bijvoorbeeld je dient een operatie te ondergaan of hebt zware brandwonden, open wonden, gebroken botten waar je via frequentie therapie de genezing wilt ondersteunen.

Alles is mogelijk en weet elke keuze biedt weer andere mogelijkheden.


Een Healy apparaat kopen?

Healy World heeft zijn eigen sponsers

De Healy is niet te koop in de winkel. Je koopt de Healy via een sponsor. Diegene die de Healy bij je geïntroduceerd heeft, of bij wie je een behandeling kreeg en de nodige uitleg verschafte, is de meest logische sponsor. Anders kom je onder een vreemde sponser te staan die je niet kent en waar je ook niet op terug kunt vallen voor vragen en advies. Het is de taak van de sponsor om jou verder te begeleiden. Je bent blijvend welkom bij mij met al je vragen en problemen.

De Healy kost overal hetzelfde

Je bestelt de Healy altijd in de Healy shop met de link die je van je sponsor gekregen hebt, of ik begeleid je hierin (wat meestal het geval is, om fouten te vermijden) In 3 a 4 dagen heb je de Healy binnen en kan je beginnen met een programma uit de Gouden Cyclus.

14 dagen garantie: niet goed? Geld terug!

Je kunt de Healy vrijblijvend twee weken uitproberen en testen. Zonder enige reden mag je hem dan terugsturen als je de Healy niet wilt houden. Als je de Healy wel houdt, krijg je na die 14 dagen gratis de Diepe Cyclus cadeau. Dat programma kan je via updates uploaden op jouw phone.


Recente blogposts

Alles weergeven

Op naar 2024

Nog twee papiertjes op de almanak en het jaar is door. Wat ging het vlug! 2023 was een goed jaar voor onze Lachclubs en de Ademcirkels, sinds enkele maanden verruimden wij onze werkzaamheden en kwam e

Lachwandeling op zaterdag, 8 juli 2023

LACHEN IS GEZOND ! Alweer een nieuwe kans om in openlucht en in groep te LACH-WANDELEN !!! Waar: PARK KRUIKENBURG afspraak op de parking van Sint-Jozefsinstituut - Statiestraat 37 - 1740 Ternat om 14u

Comments


bottom of page