top of page
Zoeken

Ik krijg de smaak weer te pakken

Bijgewerkt op: 22 apr. 2021

Sinds 2017 schreef ik niets meer op mijn blog, ik viel steeds in herhaling; telkens vertelde ik hoe fijn de sessie was. Nog steeds ben ik met hart en ziel verweven met Lach-Yoga. Corona-lochdowns gooiden roet in het eten.


Mijn agenda was vol tot einde 2020 en van de ene op de andere dag werd alles uitgevaagd, dank Corona. - Ik kreeg ineens een zee van tijd vrij. Ik bleef niet bij de pakken zitten, ik lachte in groep op Internet, alle dagen om 10 voor 10 en om 10 voor 2, zie de wijzers op het uurwerk... dankzij Anja, een enthousiaste

lachanimator, bleef mijn moraal hoog en verzonk ik niet in 'niets-doen'. Jean en ik zijn al een 5-tal jaar een goed team; wij organiseerden 'Lachwandelingen'; zalig lachen in de natuur in groep met gelijkgestemden tot wij, bij de tweede lockdown ook dit niet meer mochten ... gekortwiekt...Heel toevallig, maar toeval bestaat niet, zegt onze huurster, Anita, die al 20 jaar een voorbeeldige buur is en ondertussen al een vriendin, de huur op, om dichter bij haar familie te gaan wonen... tijdens de 1ste lockdown ervoer ze de eenzaamheid heel erg, kon ze niet naar haar enige zus. Ook was de tijd gekomen voor haar om een einde te maken aan haar werkzaamheden als 'natuurkapster'.


Mijn schatje wil geen nieuwe huurders in de hoeve - nieuwbouw hangt vast aan de hoeve - maar dat is geen probleem, want een 'oude droom' komt uit. Ongeveer 10 jaar geleden droomde ik luidop dat ik in de hoeve een ontmoetingscentrum zou willen maken, maar dit was onrealistisch omdat die woning verhuurd was en ik die persoon niet zag vertrekken om een of andere reden ... Dank Corona ...


Feit dat je dit hier leest is de uitwerking van mijn plan


Half december 2020 zal Anita verhuisd zijn en kan ik stilaan beginnen installeren, om dan op 1 januari 2021 van start te gaan met mijn centrum 'Pitsveldeke'.

Die naam koos ik omdat de hoeve op een plaats staat die zo vernoemd wordt op oude kaarten van onze streek Wambeek.


In onze communicatie en hier op de website is het uiteindelijk PItsveldhoeve geworden.


Dit is voor het ogenblik alles, snel het vervolg

Je las zonet het verhaal achter het ontstaan van Lichtcirkels.


Blijf mij volgen.

Abonneer je op mijn blog, dan krijg je automatisch een bericht telkens ik een nieuw artikel publiceer.

24 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Op naar 2024

Nog twee papiertjes op de almanak en het jaar is door. Wat ging het vlug! 2023 was een goed jaar voor onze Lachclubs en de Ademcirkels, sinds enkele maanden verruimden wij onze werkzaamheden en kwam e

Lachwandeling op zaterdag, 8 juli 2023

LACHEN IS GEZOND ! Alweer een nieuwe kans om in openlucht en in groep te LACH-WANDELEN !!! Waar: PARK KRUIKENBURG afspraak op de parking van Sint-Jozefsinstituut - Statiestraat 37 - 1740 Ternat om 14u

Comments


bottom of page