top of page
Zoeken

Lachwandelen - 20 jaar lachacademie - Internationale lachdag

Bijgewerkt op: 26 apr.

Dit jaar vieren wij 20 jaar Lachcademie in België en dat verdient extra aandacht.

Op zondag, 7 mei 2023 gaat de Internationale lachdag door, dan wordt er wereldwijd in Lachclubs gelachen en wij doen mee!

Al de mensen die graag lachen zijn hierbij uitgenodigd, ook onze lachclubs Strombeek, Dilbeek en Ternat zijn van de partij!

Wij vieren de Internationale Lachdag al wandelend...en lachend natuurlijk!

Locatie is 1700 Dilbeek - Kamerrijklaan 46 - Op de parking om kwart voor 10, De wandeling start stipt om 10 uur - Draag wandelkledij en breng je eigen drankje mee want van lachen krijg je dorst.

Ongeveer vijf km stappen/lachen wij, het einde van de lachwandeling is voorzien rond 11:30 uur. Voor de gezelligheid is er nog, voor de mensen met tijd, de gelegenheid om een vriendschapsdrank te nuttigen in de buurt. (geen verplichting)

Bijdrage kan na de wandeling volgens het principe ''Pay What You Think It's Worth'; dit wordt 'achteraf waarderen' genoemd 'betaal wat je denkt dat dit voor jou waard is'.


Lachcoachen

Marie-Louise Deschepper : 0477 78 55 95 - lachyogawiske@gmail.com

Jean Vandersmissen : 0476 86 55 39 - Jvdsmissen58@gmail.com

Waar inschrijven? Je hoeft niet in te schrijven, kom gewoon.

De zon is besteld!
70 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

LACHEN IS GEZOND ! Alweer een nieuwe kans om in openlucht en in groep te LACH-WANDELEN !!! Waar: PARK KRUIKENBURG afspraak op de parking van Sint-Jozefsinstituut - Statiestraat 37 - 1740 Ternat om 14u

De 'Global Inspiration Conference' in 't kort GIC is afgelopen. Deze ging door van 6 tot en met 13 augustus 2022 in Landshut (Duitsland). Het werd, zoals al de vorige jaren, een week van ontdekkingen,

bottom of page