top of page
Zoeken

Lachwandelingen, daar moet je zeker eens aan deelnemen

Bijgewerkt op: 8 feb. 2022

Lach-Wandelen is prettig,

is genieten van de natuur,

is genieten van de lente die in aantocht is,

is genieten van contact met anderen en van gedachten wisselen en daarbij nog LACHEN ...

is ... vul zelf maar in.


Lachwandelingen worden geleid door Jean en Wiske.


Een van de lachwandelingen gaat meestal door op de tweede woensdag van de maand, kan soms gewijzigd worden n.a.v. omstandigheden... Deelnemers worden steeds op de hoogte gebracht per uitnodiging.

Afspraak op de parking van Sint-Jozefschool, Statiestraat 37 - 1740 Ternat - om 14:45 uur, start om 15 uur - Er wordt gewandeld in het Kruikenburgpark.


De tweede lachwandeling gaat meestal door op de vierde zaterdag van de maand, kan soms gewijzigd worden n.a.v. omstandigheden... Deelnemers worden steeds op de hoogte gebracht per uitnodiging.

Afspraak op de parking van CC Westrand - Kamerrijklaan 46 - 1700 Dilbeek - om 14:45 uur, start om 15 uur - Er wordt gewandeld in de 'Wolfsputten'.


Hoe moet ik mij een lachwandeling voorstellen?

Eerst kennismaking met de nieuwe deelnemers en blij weerzien van de 'ouwe getrouwen' op de parking. Bij voorkeur starten wij op tijd, is dus 15 uur. Wij stappen het park of het bos in met degelijke schoenen, eventueel met wandelstokken tegen het uitglijden.

Lange wandelingen zijn het niet, dus laat je niet afschrikken.

Wij wandelen, stoppen op een toffe plek en doen een of andere lachoefening, dan gaan wij verder al klanken zingend en dan weer een stuk verder stoppen wij voor nog andere lachoefeningen.

Een boom knuffelen, ademen op allerlei wijzen, dansen, het kind uithangen, alles kan en wordt zelfs gedaan, even het hoofd leeg maken en je met je hart verbinden en dat doet zo'n deugd!

Algemene info: Draag stevige schoenen, voorzie je van een flesje water.


Vrijblijvend: voorzie tijd om tussen pot en pint na te praten, sterk aanbevolen, dit bevordert een hechte vriendschapsband.

Door de Corona-maatregelen is het niet voor iedereen mogelijk drankgelegenheden te betreden, na de lachwandeling in 1740 Ternat, is er een mogelijkheid om een verbindende thee te gaan drinken in 'lichtcirkels.be'.


Vrije bijdrage.


Kom je, geef dan een seintje, zonder seintje ook welkom!

Wij bestellen telkens de zon en tot nu toe bleef het altijd droog en kregen wij zelfs heel dikwijls de zon als toemaatje!


Lachwandel-gidsen: Jean 0476 86 07 39 en Wiske 0477 78 55 95


Wij kijken uit om je te ontmoeten op één van onze lachwandelingen !

66 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Op naar 2024

Nog twee papiertjes op de almanak en het jaar is door. Wat ging het vlug! 2023 was een goed jaar voor onze Lachclubs en de Ademcirkels, sinds enkele maanden verruimden wij onze werkzaamheden en kwam e

Lachwandeling op zaterdag, 8 juli 2023

LACHEN IS GEZOND ! Alweer een nieuwe kans om in openlucht en in groep te LACH-WANDELEN !!! Waar: PARK KRUIKENBURG afspraak op de parking van Sint-Jozefsinstituut - Statiestraat 37 - 1740 Ternat om 14u

댓글


bottom of page