top of page
Zoeken

Lezing 'in volle overgave' plus boekvoorstelling

Enkele dagen geleden las ik een verhaal van Sophia Govaerts op FB en zo kwam ik ook te weten dat ze een lezing zou geven in Heusden-Zolder.

Maar dat is een eind rijden van bij mij, op zich niet erg, maar 's avonds opnieuw die weg naar huis, dat zag ik niet zitten, daarom dacht ik ' dit kan dichter bij huis ... in mijn 'Lichtcirkels', waarom niet!

Dus neem ik contact met haar op en dit klinkt ogenblikkelijk zo goed, voelt zo echt en puur, ze zal mij morgen terugbellen tegen 10 uur.

Om 10,01 uur telefoon, zo stipt, dat doet mij zo'n deugd, mensen die van hun woord/uur zijn. Agenda's naast elkaar gelegd en 't is vastgelegd, de lezing gaat door op 23 februari 2022 om 19:30 uur. Direct contact leggen met Sophia Govaerts is de boodschap!

Zij neemt de namen op en ontvangt.

Ik stel mijn ruimte beschikbaar voor dit event omdat ik dit zo graag doe, omdat ik graag mensen ontmoet en hen ook het beste van het beste wil aanbieden... ook verse gemberthee!

Tot dan !


41 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Op naar 2024

Nog twee papiertjes op de almanak en het jaar is door. Wat ging het vlug! 2023 was een goed jaar voor onze Lachclubs en de Ademcirkels, sinds enkele maanden verruimden wij onze werkzaamheden en kwam e

Lachwandeling op zaterdag, 8 juli 2023

LACHEN IS GEZOND ! Alweer een nieuwe kans om in openlucht en in groep te LACH-WANDELEN !!! Waar: PARK KRUIKENBURG afspraak op de parking van Sint-Jozefsinstituut - Statiestraat 37 - 1740 Ternat om 14u

Comments


bottom of page