Zoeken

Lezing 'in volle overgave' plus boekvoorstelling

Enkele dagen geleden las ik een verhaal van Sophia Govaerts op FB en zo kwam ik ook te weten dat ze een lezing zou geven in Heusden-Zolder.

Maar dat is een eind rijden van bij mij, op zich niet erg, maar 's avonds opnieuw die weg naar huis, dat zag ik niet zitten, daarom dacht ik ' dit kan dichter bij huis ... in mijn 'Lichtcirkels', waarom niet!

Dus neem ik contact met haar op en dit klinkt ogenblikkelijk zo goed, voelt zo echt en puur, ze zal mij morgen terugbellen tegen 10 uur.

Om 10,01 uur telefoon, zo stipt, dat doet mij zo'n deugd, mensen die van hun woord/uur zijn. Agenda's naast elkaar gelegd en 't is vastgelegd, de lezing gaat door op 23 februari 2022 om 19:30 uur. Direct contact leggen met Sophia Govaerts is de boodschap!

https://www.facebook.com/events/469906324775210/?ref=newsfeed

Zij neemt de namen op en ontvangt.

Ik stel mijn ruimte beschikbaar voor dit event omdat ik dit zo graag doe, omdat ik graag mensen ontmoet en hen ook het beste van het beste wil aanbieden... ook verse gemberthee!

Tot dan !


35 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Lach-Wandelen is prettig, is genieten van de natuur, is genieten van de lente die in aantocht is, is genieten van contact met anderen en van gedachten wisselen en daarbij nog LACHEN ... is ... vul zel

Op voorstel van de deelnemers gaat 'Zingen en Dansen' door op vrijdag, om de veertien dagen, i.p.v. op dinsdag. Waarom moeilijk doen als het gemakkelijk ook gaat. Wie zin heeft om aan te sluiten is va

Wij blijven zingen en dansen maar dit wordt gedaan zonder 'Songdance' te vernoemen. Van de makers van Songdance kreeg ik te horen dat hun werk hun eigendom is, geschikt voor één-persoonsgebruik. Indie