top of page
Zoeken

SONGDANCE

Wegens Covid en door al de beperkende maatregelen die je vrijheid meer en meer beknotten, door doemdenkers, door van alles dat op ons afkomt dat ons raakt zonder wij er ons bewust van zijn, begint onze energie meer en meer te zakken en wat werkt daar het beste als tegengif? ZINGEN!

Ik hoor je al zeggen, wandelen, dansen, schilderen e.a. maar niet iedereen kan dansen of wandelen, zingen kan iedereen. Zij die dat niet kunnen of niet meer kunnen, hiervoor is Songdance de oplossing.

Enkele dagen geleden voelde ik mij wat depri, is niet mijn gewoonte, bidden en mediteren ging mij niet meer af en dan moet het al heel erg zijn...

Toen dacht ik aan SONGDANCE, vorig jaar nam ik een abonnement op de hele reeks en had die nog maar gevolgd tot les 8. Deze reeks had ik aangekocht met de bedoeling die in mijn centrum te gebruiken en nu is het hiervoor het moment!

Nu heb ik al gezongen tot les 16 en ik voel mijn energie met rasse schreden terug komen, samen met behulp van mijn HEALY, die ondertussen mijn trouwe bondgenoot werd.

Mijn opzet is om een vaste groep samen te stellen van acht deelnemers met enkele mensen op de reservelijst voor de 'afvalligen'.

Kom verkennen, voel je tot niets verplicht. De opstap is zeer laag gehouden - vrije bijdrage - ook een kleine groep is een voordeel, dit om je snel veilig in de groep te voelen.

Van 19 tot 21 uur is niet te vroeg en niet te laat, ik sta open voor eventuele aanpassingen op vraag van de deelnemers. Gaat ook door om de veertien dagen. Is er de vraag om dit elke week te doen of één maal per maand? Aftasten wat de meerderheid verlangt.

Alle begin is moeilijk, ook voor mij omdat dit voor mij helemaal nieuw is; 'een Centrum leiden'.

43 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Op naar 2024

Nog twee papiertjes op de almanak en het jaar is door. Wat ging het vlug! 2023 was een goed jaar voor onze Lachclubs en de Ademcirkels, sinds enkele maanden verruimden wij onze werkzaamheden en kwam e

Lachwandeling op zaterdag, 8 juli 2023

LACHEN IS GEZOND ! Alweer een nieuwe kans om in openlucht en in groep te LACH-WANDELEN !!! Waar: PARK KRUIKENBURG afspraak op de parking van Sint-Jozefsinstituut - Statiestraat 37 - 1740 Ternat om 14u

Comentarios


bottom of page