top of page
Zoeken

SONGDANCE wordt ZINGEN EN DANSEN

Wij blijven zingen en dansen maar dit wordt gedaan zonder 'Songdance' te vernoemen. Van de makers van Songdance kreeg ik te horen dat hun werk hun eigendom is, geschikt voor één-persoonsgebruik. Indien ik Songdance wil gebruiken in groep, dien ik daar een extra prijs voor te betalen, alhoewel toen ik het aanschafte er geen spraak van was, dit werd nadien vermeldt.


Songdance is een fantastisch werk, goed gebracht, diepgaand en erg gesmaakt.


Jammer genoeg heeft men geen oren naar mijn argumenten; door hiermee te 'werken' geef ik extra gehoor aan hun werk, laat ik de mensen hiermee kennis maken, laat ik het woord 'Songdance' om de veertien dagen en nog meer vallen, dat maakt mensen nieuwsgierig en zo komen ze ook op het pad van zingen en dansen...


Vanaf nu is het dus geen 'Songdance' maar 'Zingen en Dansen', wij maken gebruik van alles wat wij vinden om op te zingen en te dansen.


Veel deelnemers zijn er nog niet, zes personen is al het meeste geweest, maar het is telkens een feest, diegene die komen zie ik ook terug wanneer ze vrij zijn ... Wij zingen meer en meer 'authentiek', wij durven ons keel openzetten zonder menselijk opzicht.


Ik hoop dat wij in de toekomst nog wat meer mensen mogen verwelkomen, dit komt de groepsenergie ten goede! Kostelijk is het niet, een vrije bijdrage is welkom.

72 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Op naar 2024

Nog twee papiertjes op de almanak en het jaar is door. Wat ging het vlug! 2023 was een goed jaar voor onze Lachclubs en de Ademcirkels, sinds enkele maanden verruimden wij onze werkzaamheden en kwam e

Lachwandeling op zaterdag, 8 juli 2023

LACHEN IS GEZOND ! Alweer een nieuwe kans om in openlucht en in groep te LACH-WANDELEN !!! Waar: PARK KRUIKENBURG afspraak op de parking van Sint-Jozefsinstituut - Statiestraat 37 - 1740 Ternat om 14u

留言


bottom of page