top of page
Zoeken

Sophia is 'back'

Eigenlijk is Sophia nooit weg geweest. Sinds haar doorgang in Lichtcirkels en ik haar boek 'leven in volle overgave' las, is ze een stukje van mezelf geworden.

Niet te geloven hoe dikwijls ik aan Sophia en haar levenswijze terugdenk en ik een beetje van haar levenskunst tracht toe te passen in mijn eigen denkwijze, mijn manier van leven en het 'toepassen van beslissingen 'in volle overgave''.

Het is een 'werkwoord' maar beetje bij beetje krijg ik dit onder de knie, er is nog wel een hoop werk aan voor mij.

Dan vertrok ze naar Costa Rica en bleef ik haar volgen op FB.

Avonturen beleefde ze en ik dacht dat er geen einde ging aan komen tot ze opeens besliste om terug te komen naar haar geliefde Vlaanderen.

En dan komt er een bericht dat ze een dag of een dagdeel wenst te komen brengen, geheimzinnig ... Geen plan, geen overzicht, zomaar een ???

Eerst was ik enthousiast en zei ik dat ze welkom was, dan begon ik te twijfelen; dit is niet mijn manier van doen; een goed plan geeft mij zekerheid.

En dan kom ik tot de vaststelling dat het zeker moet lukken 'in volle overgave', waarom niet. De beste toepassing van hetgeen dat ik leerde tot nu toe, vertrouwen hebben en weten dat het goed zal zijn.

Nu staat het vast, aanstaande vrijdag, 29 juli 2022 gaat de 1/2dag activiteit door. Start om 18 uur - einde voorzien tegen 22 uur.

Heb je zin om deel te nemen, neem een kijkje op de website van Sophia, daarop lees je meer over haar activiteit en kan je je inschrijven.

Voor het ogenblik is er nog plaats, dus niet talmen, schrijf in 'in volle overgave'.

Alle info vind je op deze web-pagina:

https://www.sophiagovaerts.com/pura-vida-con-sophia


97 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

De 'Global Inspiration Conference' in 't kort GIC is afgelopen. Deze ging door van 6 tot en met 13 augustus 2022 in Landshut (Duitsland). Het werd, zoals al de vorige jaren, een week van ontdekkingen,

bottom of page