top of page
Zoeken

Sophia is 'back'

Eigenlijk is Sophia nooit weg geweest. Sinds haar doorgang in Lichtcirkels en ik haar boek 'leven in volle overgave' las, is ze een stukje van mezelf geworden.

Niet te geloven hoe dikwijls ik aan Sophia en haar levenswijze terugdenk en ik een beetje van haar levenskunst tracht toe te passen in mijn eigen denkwijze, mijn manier van leven en het 'toepassen van beslissingen 'in volle overgave''.

Het is een 'werkwoord' maar beetje bij beetje krijg ik dit onder de knie, er is nog wel een hoop werk aan voor mij.

Dan vertrok ze naar Costa Rica en bleef ik haar volgen op FB.

Avonturen beleefde ze en ik dacht dat er geen einde ging aan komen tot ze opeens besliste om terug te komen naar haar geliefde Vlaanderen.

En dan komt er een bericht dat ze een dag of een dagdeel wenst te komen brengen, geheimzinnig ... Geen plan, geen overzicht, zomaar een ???

Eerst was ik enthousiast en zei ik dat ze welkom was, dan begon ik te twijfelen; dit is niet mijn manier van doen; een goed plan geeft mij zekerheid.

En dan kom ik tot de vaststelling dat het zeker moet lukken 'in volle overgave', waarom niet. De beste toepassing van hetgeen dat ik leerde tot nu toe, vertrouwen hebben en weten dat het goed zal zijn.

Nu staat het vast, aanstaande vrijdag, 29 juli 2022 gaat de 1/2dag activiteit door. Start om 18 uur - einde voorzien tegen 22 uur.

Heb je zin om deel te nemen, neem een kijkje op de website van Sophia, daarop lees je meer over haar activiteit en kan je je inschrijven.

Voor het ogenblik is er nog plaats, dus niet talmen, schrijf in 'in volle overgave'.

Alle info vind je op deze web-pagina:


111 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Op naar 2024

Nog twee papiertjes op de almanak en het jaar is door. Wat ging het vlug! 2023 was een goed jaar voor onze Lachclubs en de Ademcirkels, sinds enkele maanden verruimden wij onze werkzaamheden en kwam e

Lachwandeling op zaterdag, 8 juli 2023

LACHEN IS GEZOND ! Alweer een nieuwe kans om in openlucht en in groep te LACH-WANDELEN !!! Waar: PARK KRUIKENBURG afspraak op de parking van Sint-Jozefsinstituut - Statiestraat 37 - 1740 Ternat om 14u

Opmerkingen


bottom of page