top of page
Zoeken

Wij gaan van start met de Vollemaanmeditaties

De kogel is door de kerk. Eindelijk mogen wij - 'Corona' - met meer mensen tezamen komen in huis. Met kloppend hartje - gelukkig maar - zette ik mijn uitnodiging op mail via mijn website . Allemaal nieuw voor mij, WIX ken ik nog niet zo goed, met wat heen en weer vragen stellen - en antwoorden krijgen - aan/van mijn webmaster, ben ik er tenslotte in geslaagd.

Het aantal deelnemers houd ik bewust laag - acht personen - om een veilige omgeving te creëren. Indien het kan, de tijd zal dat uitwijzen, kan de groep iets groter worden, na onderliggende afspraak met de deelnemers...

Deur is open vanaf 20:30 uur, wij gaan van start stipt om 21 uur.

Wat het uur betreft, daar kan verandering in komen, ik hoor dat graag op de eerste avond, ik sta open voor jullie mening.

Hoe zie ik deze avond? - Kennismaking met de deelnemers, invullen van de eerste avond laten wij open, alles kan. Voelen wat op dit moment belangrijk is, mediteren zit er zeker in - of wat voor mediteren kan doorgaan - alsook klankschalen-concertje.

Ik stel een vrije bijdrage voor om iedereen de kans te geven hieraan deel te nemen, Je schenkt het bedrag van de waarde die je geeft aan deze activiteit.

Dus ga naar 'Diensten' - Vollemaanmeditatie - inschrijven !

Tot dan!


60 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Op naar 2024

Nog twee papiertjes op de almanak en het jaar is door. Wat ging het vlug! 2023 was een goed jaar voor onze Lachclubs en de Ademcirkels, sinds enkele maanden verruimden wij onze werkzaamheden en kwam e

Lachwandeling op zaterdag, 8 juli 2023

LACHEN IS GEZOND ! Alweer een nieuwe kans om in openlucht en in groep te LACH-WANDELEN !!! Waar: PARK KRUIKENBURG afspraak op de parking van Sint-Jozefsinstituut - Statiestraat 37 - 1740 Ternat om 14u

Comments


bottom of page