top of page
Zoeken

Wij gaan van start met de Vollemaanmeditaties

De kogel is door de kerk. Eindelijk mogen wij - 'Corona' - met meer mensen tezamen komen in huis. Met kloppend hartje - gelukkig maar - zette ik mijn uitnodiging op mail via mijn website . Allemaal nieuw voor mij, WIX ken ik nog niet zo goed, met wat heen en weer vragen stellen - en antwoorden krijgen - aan/van mijn webmaster, ben ik er tenslotte in geslaagd.

Het aantal deelnemers houd ik bewust laag - acht personen - om een veilige omgeving te creëren. Indien het kan, de tijd zal dat uitwijzen, kan de groep iets groter worden, na onderliggende afspraak met de deelnemers...

Deur is open vanaf 20:30 uur, wij gaan van start stipt om 21 uur.

Wat het uur betreft, daar kan verandering in komen, ik hoor dat graag op de eerste avond, ik sta open voor jullie mening.

Hoe zie ik deze avond? - Kennismaking met de deelnemers, invullen van de eerste avond laten wij open, alles kan. Voelen wat op dit moment belangrijk is, mediteren zit er zeker in - of wat voor mediteren kan doorgaan - alsook klankschalen-concertje.

Ik stel een vrije bijdrage voor om iedereen de kans te geven hieraan deel te nemen, Je schenkt het bedrag van de waarde die je geeft aan deze activiteit.

Dus ga naar 'Diensten' - Vollemaanmeditatie - inschrijven !

Tot dan!


57 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

De 'Global Inspiration Conference' in 't kort GIC is afgelopen. Deze ging door van 6 tot en met 13 augustus 2022 in Landshut (Duitsland). Het werd, zoals al de vorige jaren, een week van ontdekkingen,

Eigenlijk is Sophia nooit weg geweest. Sinds haar doorgang in Lichtcirkels en ik haar boek 'leven in volle overgave' las, is ze een stukje van mezelf geworden. Niet te geloven hoe dikwijls ik aan Soph

bottom of page