Zoeken

Wij gaan van start met de Vollemaanmeditaties

De kogel is door de kerk. Eindelijk mogen wij - 'Corona' - met meer mensen tezamen komen in huis. Met kloppend hartje - gelukkig maar - zette ik mijn uitnodiging op mail via mijn website . Allemaal nieuw voor mij, WIX ken ik nog niet zo goed, met wat heen en weer vragen stellen - en antwoorden krijgen - aan/van mijn webmaster, ben ik er tenslotte in geslaagd.

Het aantal deelnemers houd ik bewust laag - acht personen - om een veilige omgeving te creëren. Indien het kan, de tijd zal dat uitwijzen, kan de groep iets groter worden, na onderliggende afspraak met de deelnemers...

Deur is open vanaf 20:30 uur, wij gaan van start stipt om 21 uur.

Wat het uur betreft, daar kan verandering in komen, ik hoor dat graag op de eerste avond, ik sta open voor jullie mening.

Hoe zie ik deze avond? - Kennismaking met de deelnemers, invullen van de eerste avond laten wij open, alles kan. Voelen wat op dit moment belangrijk is, mediteren zit er zeker in - of wat voor mediteren kan doorgaan - alsook klankschalen-concertje.

Ik stel een vrije bijdrage voor om iedereen de kans te geven hieraan deel te nemen, Je schenkt het bedrag van de waarde die je geeft aan deze activiteit.

Dus ga naar 'Diensten' - Vollemaanmeditatie - inschrijven !

Tot dan!


56 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Enkele dagen geleden las ik een verhaal van Sophia Govaerts op FB en zo kwam ik ook te weten dat ze een lezing zou geven in Heusden-Zolder. Maar dat is een eind rijden van bij mij, op zich niet erg, m

Lach-Wandelen is prettig, is genieten van de natuur, is genieten van de lente die in aantocht is, is genieten van contact met anderen en van gedachten wisselen en daarbij nog LACHEN ... is ... vul zel

Op voorstel van de deelnemers gaat 'Zingen en Dansen' door op vrijdag, om de veertien dagen, i.p.v. op dinsdag. Waarom moeilijk doen als het gemakkelijk ook gaat. Wie zin heeft om aan te sluiten is va